Behandelingen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is “HOT” en een van de meeste geboekte behandelingen!

Microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van huidcellen, stimuleert de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en zorgt daarnaast voor structuurverfijning. Het is een mechanische peeling die door middel van een vacuüm en microkristallen zijn werking doet. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen..

Wat doet microdermabrasie voor jouw huid:
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie

 1. fijne rimpels
 2. huidveroudering
 3. oppervlakkige pigmentvlekken
 4. acne littekens
 5. zonneschade
 6. rokershuid
 7. grove poriën
 8. grove huidstructuur
 9. futloze huid

Is microdermabrasie pijnlijk? 
Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk het kan een beetje scherp aanvoelen door de kristallen.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling
Het kan zijn dat jouw huid er rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Het komt wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is.

Microneedling

Bij microneedling gebruik ik zeer fijne naaldjes om gecontroleerd microverwondingen in de bovenste huidlaag te maken. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt.

Resultaat
Met 1 behandeling krijgt je huid een intensieve boost en een directe opfrissing.

Voor een optimaal en langshoudende resultaat wordt een kuur van gemiddeld 4-6 behandelingen aangeraden. Het aantal behandelingen hangt af van je leeftijd, huidconditie en te behandelen huidprobleem.

Wat kun je behandelen met microneedling:

 1. Acne littekens
 2. Fijne lijntjes en rimpels
 3. Huidverslapping
 4. pigmentatie
 5. Algehele huidverbetering

Hoe ziet jouw huid eruit na de behandeling:

-Er kan lichte zwelling en roodheid ontstaan dit kan enkele uren of dagen zichtbaar zijn
-Kleine bloedinkjes of kleine blauwe plekjes dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg
-Gebruik een Spf
-Vermijd de zon/sauna|
-Veel gestelde vragen

Is microneedling pijnlijk?
De meeste mensen die deze behandeling ondergaan spreken niet van pijn. Het kan als scherp of prikkelend ervaren worden.

Is microneedling veilig?
Deze behandeling is geheel veilig

Hoelang is de herstelperiode bij Microneedling?
Na de behandeling kun je mogelijk je activiteiten gewoon hervatten. Gevoeligheid en roodheid zullen snel wegtrekken. Het enige is UV licht en zonlicht de huid is na de behandeling kwetsbaar en moet goed bescherm worden.

Wanneer wordt de behandeling afgeraden?
Bij actieve huidinfecties, actieve acne, bloedstollingsproblemen, chronische huidaandoeningen, slechte wondgenezing.

Permanente Make-Up

Opstaan en gewoon wenkbrauwen of eyeliners hebben!

Make-up die niet meer uitloopt waar je mee kan gaan zwemmen of lekker in de sauna zonder eruit te komen met uitgelopen eyeliners of geen wenkbrauwen meer.

Een tal van voordelen in ons drukke bestaan… Minder tijd voor de spiegel staan!

Wie wil dat nou niet!?

Wenkbrauwen
Voor de wenkbrauwen gebruik ik 2 technieken

Techniek 1 – Microblading:
Is een hele natuurlijke permanente make-up… Doormiddel van fijne haartjes tussen je wenkbrauwen te maken lijken dit net ‘echte’ wenkbrauwen en oogt dit heel natuurlijk

Techniek 2 – PowderBrows:
Bij powderbrows wordt de wenkbrauw meer ‘ingekleurd’ zoals je misschien gewend bent met een potlood je wenkbrauwen bij te tekenen.

Welke methode bij je past ligt aan jouw wensen en verwachtingen.

Het is altijd mogelijk advies te krijgen, plan hiervoor vrijblijvend een intakegesprek.

Teken je jouw wenkbrauwen zelf dagelijks? Dan adviseer ik je om op de dag van de behandeling met getekende wenkbrauwen naar mij te komen. Zo kan ik zien wat je gewend bent en wat je mooi vindt.

Houd er rekening mee dat wenkbrauwen geen tweelingen zijn maar zusjes: we gaan er wel zoveel mogelijk symmetrie inbrengen.

Nazorg Wenkbrauwen de eerste week

– Indien besproken is, after care crème opbrengen en anders zo droog mogelijk houden.
-Niet nat maken
-Geen sauna/zwembad
-Na volledige genezing tijden het zonnen (ook zonnebank) altijd gebruik maken van een Sun block (factor 30 of hoger) t.b.v.. de wenkbrauwen om de kleur langer te behouden.
-De eerste week zullen de wenkbrauwen donkerder ogen dit komt door de genezing. Na een week als de korstjes eraf zijn zal de kleur heel anders zijn.

Eyeliners

Eyeliners kunnen zowel boven en ondergezet worden of enkel alleen boven of alleen onder.

Hierin zijn ook verschillende soorten diktes en kleuren beschikbaar

Lippen

Ben jij niet tevreden over je eigen lipkleur of zijn de contouren niet strak? Dan is Full Lips pmu echt iets voor jou! Lippen in de gewenste kleur die jij mooi vindt en ook blijft zitten en niet uitloopt!

Ipl Shr ontharen

Definitief ontharen ook wel in de volksmond genoemd!

Maar is dit wel zo definitief?

Door mijn ervaring ga ik nooit het woord ‘definitief’ gebruiken… 80-90% van de haartjes gaan inderdaad weg. Waardoor je aanzienlijk minder hoeft te scheren, geen uitslag en ingegroeide haren meer zal hebben. Ideaal de zomer in! 

Voor wie geschikt?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatte nauwelijks pigment en zijn daarom niet te behandelen. Mensen met een donkergetinte huid (huidtype 6) kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Is de behandeling pijnlijk?

Bij de MedCos IPL, als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar voor iedereen goed te doen. Bij de MedCos SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 á 10 behandelingen nodig voor resultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.