Permanente Make-up

[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^499|url^https://perfectskinbylaura.nl/wp-content/uploads/2018/05/banner_behandelingen.jpg|caption^null|alt^null|title^banner_behandelingen|description^null”][vc_column][ultimate_spacer height=”170″][ultimate_heading main_heading=”PerfectBrows Permanente Make-up” main_heading_color=”#ffffff”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”170″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]PerfectBrows Permanente Make-up
Bent u het ook zat om uw wenkbrauwen te tekenen?
Wilt u s ’morgens wakker worden met mooie wenkbrauwen, mooie wenkbrauwen tijdens het sporten of zelfs op vakantie.

2 technieken:

Microblading:
Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kan ik de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren. Ik teken elk haartje individueel met een microblading-blade en kies de juiste kleur pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt. Ik kijk naar de vorm van het gezicht en volg de eigen haargroei richting.

PowderBrows:
PowderBrows is een techniek die erom bekend staat dat het een makkelijke maar ook veilige manier is om pigmentkleuren in de huid te brengen. De naald van de Powderbrows is ontworpen om comfortabelheid, snel herstel, complete controle en weinig touch-up te realiseren. Een natuurlijke Powder brow ook wel genoemd. Bij deze techniek krijgt u meer opvulling van de natuurlijke wenkbrauw.

MicroBlading: €300 inclusief 2e nabehandeling

PowderBrows: €330 inclusief 2e nabehandeling

Wil je graag je permanente make-up die ergens ander gezet is bij werken bij mij, Dan neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

                                     

 

 

Permanente Make-up Eyeliners

Is er stiekem een traantje gevallen? Of heb je nog heel snel spullen bij elkaar gepakt en geen tijd gehad om in de spiegel te kijken? De permanente make up blijft perfect zitten onder alle omstandigheden. Nooit meer een eyeliner die uitloopt of vlekt.

U bepaald zelf de dikte van de eyeliner. Vaak word de kleur zwart gebruikt, wilt u liever een ander kleur dan is dat ook mogelijk!

 

Prijzen Eyeliners Nieuw: (inclusief 2e nabehandeling)

Onder en Boven       €325,-

Boven                         €230,-

Onder                         €200,-

Eyeliners Bijwerken:

Onder en Boven      €200,-

Boven                        €150,-

Onder                        €130,-

 

                            

 

Informatie voor de behandeling:

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol, aspirine, chiazaad en bloedverdunners. Teken je jouw wenkbrauwen zelf dagelijks? Dan adviseer ik je om op de dag van de behandeling met getekende wenkbrauwen naar de salon te komen. Zo kan ik zien wat je gewend bent en wat je mooi vindt.

 

 

Voor verdere informatie of vragen neem gerust contact met mij op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]